dilluns, 7 de desembre de 2009

Les preferències musicals de 3r B

musicovery
Els estils musicals són molt diversos i els gustos musicals també. En aquest exercici hauràs de presentar-te, explicant breument quina és la teva relació amb la música i quines són les teves preferències musicals.
Escriu la presentació en word o writer, passa el corrector ortogràfic català i revisa l’ortografia, la sintaxi i l’expressió. Recorda que no has d’utilitzar abreviatures pròpies del llenguatge del mòbil o del Messenger. Un cop ben revisat, has d’enviar el text com a comentari a aquesta entrada del bloc. Per poder enviar un comentari primer has de clicar el títol de l’article. Has d’escriure la teva adreça electrònica, però no apareix en el bloc. El comentari no apareix immediatament perquè el Departament de Música primer l’ha d’aprovar.

Si tens problemes per saber com has depublicar el comentari llegeix les instruccions que trobaràs al tutorial sobre com fer comentaris al bloc.
 
És imprescindible enviar el comentari per tenir una nota de l’exercici. La data límit per enviar-lo és dimecres 17 de març. Un cop publicats els comentaris, divendres 19 de març, posarem en comú les preferències musicals de la classe.